Ο Ανδ. Δρακόπουλος επίτιμος αρχηγός του Tάγματος του ΠΣ της Νέας Υόρκης

Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2022 13:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Ανδ. Δρακόπουλος επίτιμος αρχηγός του Tάγματος του ΠΣ της Νέας Υόρκης

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέας Δρακόπουλος, ανακηρύχθηκε επίτιμος αρχηγός του Τάγματος του Πυροσβεστικού Σώματος της πόλης της Νέας Υόρκης (Fire Department of the City of New York-FDNY). Πρόκειται για την ύψιστη αναγνώριση σε πολίτη από το FDNY, σε αναγνώριση της ιδιαίτερα σημαντικής προσφοράς του στο FDNY.

Πέραν της προσωπικής υποστήριξης του Ανδρέα Δρακόπουλου στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο του FDNY, το ΙΣΝ έχει συνεργαστεί με το Ίδρυμα FDNY για να ενισχύσει την ασφάλεια των πολιτών και να υποστηρίξει όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Το ΙΣΝ έχει τιμηθεί για την προσπάθειά του να υποστηρίξει το νέο κέντρο FDNY Fire Zone, που άνοιξε το 2020 με σκοπό να συμβάλλει στην εκπαίδευση σημαντικών δεξιοτήτων σε μαθητές και οικογένειες, σε περίπτωση εκδήλωσης φωτιάς. Την ίδια χρόνια, στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης Covid-19, ύψους $100 εκατομμυρίων, το ΙΣΝ συνέβαλε στην παροχή προστατευτικού εξοπλισμού στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής του FDNY, για να διασφαλίσει ότι θα παραμείνουν ασφαλείς, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti