Εκπρόσωποι των ΑμεΑ στην έκθεση «Ταξιδεύοντας την Τέχνη» (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 17 Ιούνιος 2021 13:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκπρόσωποι των ΑμεΑ στην έκθεση «Ταξιδεύοντας την Τέχνη» (ΦΩΤΟ)

Την έκθεση «Ταξιδεύοντας την Τέχνη» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «ARTOGETHER», η οποία φιλοξενείται στο Μουσείο Ελιάς στη Σπάρτη, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου (ΠΟΜΑμεΑ ΠΕΛ) Νίκος Καραλής, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας Σταύρος Λαμπρινάκος και η γενική γραμματέας του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας Αγάπη Σκάλου.

Ο πρόεδρος ΑμεΑ Λακωνίας Στ. Λαμπρινάκος ευχαρίστησε θερμά την υπεύθυνη και συντονίστρια της έκθεσης κ. Μαριλένα Κουκούλη για την υποδοχή και την ξενάγηση στο χώρο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην έκθεση εκθέτονται 25 έργα καλλιτεχνών ΑμεΑ τα οποία είναι συνδεδεμένα με έργα Ελλήνων συγγραφέων, εμπνευσμένα από τη θεματολογία των καλλιτεχνών ΑμεΑ.

Η έκθεση βρίσκεται σε πλήρως προσβάσιμο χώρο, με μετάφραση των εκθεμάτων σε κώδικα γραφής Braille.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland