Το Λιμένι «ταξιδεύει» στον κόσμο

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 12:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Λιμένι «ταξιδεύει» στον κόσμο

Στο πλαίσιο της 35ης έκθεσης «Philoxenia 2019» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα, λειτούργησε και μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις φωτογραφίας από την φωτογραφική ομάδα «Greek Instagramers Events».

Οι 20.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πόλεις και χωριά της Ελλάδας μέσα από τις 300 σχεδόν φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν από τους 270 συμμετέχοντες. Συμμετοχή είχε και ο Λάκωνας φωτογράφος Αλέξανδρος Μπουγάδης, με μια φωτογραφία που αποτύπωνε το μοναδικό τοπίο στο Λιμένι του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Η συγκεκριμένη έκθεση θα περιοδεύσει σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδα, αλλά και του εξωτερικού και αποτελεί μέρος ενός ξεχωριστού project το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής επαρχίας μέσα από τον φωτογραφικό φακό ερασιτεχνών φωτογράφων.

Ακολουθεί η φωτογραφία του Αλέξανδρου Μπουγάδη

limeni

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti