«Οινούντια 2019» στη Σελλασία!

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Δρωμένων

Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2019 16:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οινούντια 2019» στη Σελλασία!

Με σύνθημα «Οίνος Οινούντος ευφραίνει καρδίαν», ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σελλασίας διοργανώνει το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Δρωμένων, «Οινούντια 2019». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουλίου και ώρα 8:30΄ μμ στην πλατεία της Αγίας Τριάδος στην Σελλασία.

Θα συμμετάσχουν ο Χορευτικός Σύλλογος Αλμυρής Κορινθίας «Φίλοι της Παράδοσης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκαμπίου, ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας, το Χορευτικό τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλασίας.

Παίζουν οι μουσικοί: Θ. Τασούλας (κλαρίνο), Ι. Παυλόπουλος (βιολί-τραγούδι), Ηλ. Καππάκος (λαούτο-τραγούδι), Κ. Γιουλτούρης (κρουστά).

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος LEADER ΠΑΡΝΩΝΑ και του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα