Ο Τ. Κούρος δημιουργός του video clip για το νέο τραγούδι του Μ. Μητσιά

«Κρίσιμες στιγμές» για την ομώνυμη σειρά του Μ. Μανουσάκη

Πέμπτη, 09 Δεκέμβριος 2021 13:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Τ. Κούρος δημιουργός του video clip για το νέο τραγούδι του Μ. Μητσιά

Ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι τίτλων της σειράς «Κρίσιμες στιγμές» της ΕΡΤ σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Εκτός από τη σκηνοθεσία της σειράς από τον «Λακωνόγαμπρο» σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, η παραγωγή έχει πρόσθετο σπαρτιατικό «αποτύπωμα», καθώς τη δημιουργία (κάμερα, σκηνοθεσία, μοντάζ) του video clip του τραγουδιού ανέλαβε κι επιμελήθηκε ο Σπαρτιάτης οπερατέρ-φωτογράφος Τάκης Κούρος.

Η σειρά «Κρίσιμες στιγμές» αποτελεί μεταφορά στη μικρή οθόνη, του ομότιτλου διηγήματος της Γαλάτειας Καζαντζάκη, με πρωταγωνιστές την Τάνια Τρύπη και τον Άκη Σακελλαρίου, με τη συμμετοχή εξαιρετικών συντελεστών και ηθοποιών. Πρόκειται για το τρίτο σπουδαίο έργο της ελληνικής λογοτεχνίας που θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, με τη μορφή μίνι σειράς, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Δείτε το video clip του τραγουδιού που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Minos EMI στο YouTube

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti