Μάθε για τη Μάνη και τη Λακωνία

μέσα από τις αφηγήσεις του Γιώργου Δημακόγιαννη

Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 12:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μάθε για τη Μάνη και τη Λακωνία

Υπάρχει μια γωνιά στη Μάνη, στην οποία μπορεί κανείς να ανακαλύψει μια μεγάλη γκάμα μανιάτικου και λακωνικού βιβλίου, να βρει ιστορικές σημαίες και παλιούς χάρτες, να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αναμνηστικών όπως μαγνητάκια, πυργάκια, μπρελόκ, μπλουζάκια, τα πιο όμορφα δώρα.

Στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Αδούλωτη Μάνη», ο επισκέπτης, θα βρει βιβλία για κάθε προσανατολισμό και ενδιαφέρον και βέβαια μια μεγάλη ποικιλία από χαρτικά, είδη αρχειοθέτησης, λογιστικά έντυπα καθώς επίσης αθηναϊκό και τοπικό τύπο.

Στο νέο μεγαλύτερο χώρο της «Αδούλωτης Μάνης», στον κεντρικό δρόμο της Αρεόπολης, ο πάντα χαμογελαστός Γιώργος Δημακόγιαννης είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει και να σας αφηγηθεί με το μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, ιστορικά γεγονότα της Μάνης και της ευρύτερης περιοχής.

Στο πέρασμά σας από την Αρεόπολη, μην παραλείψετε να τον επισκεφθείτε.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος