Παραμύθι μαθήτριας της ΣΤ’ Δημοτικού παρουσιάζεται στο Γύθειο!

«Ποθητός ο αργός λαγός»

Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019 16:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραμύθι μαθήτριας της ΣΤ’ Δημοτικού παρουσιάζεται στο Γύθειο!

Την παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού με τίτλο «Ποθητός ο αργός λαγός» διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γυθείου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 6:30΄ μμ στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγγραφέας του βιβλίου, η δεσποινίς Αναστασία Παπαδάκου, είναι μαθήτρια της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού.

 Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Αθηνά Δημακάκου, εκπαιδευτικός και η  Δήμητρα Λαμπροπούλου, παιδοψυχολόγος, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η Στέβη Καστρίτη και η Παναγιώτα Μπουτεράκου.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για τη συγγραφή του βιβλίου
Δυο μικρά κορίτσια, η Αναστασία και η Στέβη, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα υπέροχο παραμύθι που αφήνει στον αναγνώστη ιδιαίτερα μηνύματα.

Η Αναστασία Παπαδάκου γεννήθηκε στην Σπάρτη το 2008, όπου και κατοικεί μόνιμα με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της.

Φοιτά στην ΣΤ’ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης και εκτός από τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών, ασχολείται με τη σύνθεση ποιημάτων, τη μουσική και τις πολεμικές τέχνες

Το παιδικό παραμύθι «Ποθητός: Ο αργός λαγός» αποτελεί την πρώτη οργανωμένη συγγραφική της προσπάθεια, που απευθύνεται τόσο στο παιδικό κοινό, όσο και σε ενήλικες που μέσα τους κρύβουν ακόμα την παιδική αθωότητα.

Η Στέβη Καστρίτη γεννήθηκε στο Γύθειο το 2004, όπου και μένει μόνιμα με τους γονείς της και τον μικρότερο αδερφό της.

Διδάσκεται Αγγλικά και Ιταλικά και έχει οκτώ χρόνια σπουδές στο πιάνο τρία χρόνια φωνητική στο κλασσικό τραγούδι. Στο παρελθόν, έχει κάνει οκτώ χρόνια κλασσικού μπαλέτου, ενώ τώρα ασχολείται με λάτιν χορούς. Επίσης, έχει πάρει μέρος σε θεατρικές ομάδες.

Στη ζωγραφική είναι αυτοδίδακτη. Τα σκίτσα της για το παραμύθι «Ποθητός: ο αργός λαγός» είναι η πρώτη της οργανωμένη δουλειά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti