«7η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη» από τους Λάκωνες φίλους του

Τον Δεκέμβριο

Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 15:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«7η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη» από τους Λάκωνες φίλους του

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας γνωστοποιεί στα μέλη και τους φίλους, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η «7η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα έναρξης 8:00 μμ στο κέντρο «Κεφαλάρι» (Χρηστακάκου) στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης.

Στοχεύοντας στην επανάληψη της περσινής μεγάλης επιτυχίας (6η Γιορτή), το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε να μην υπάρχουν προσκλήσεις επί πληρωμή. Ο καθένας και η καθεμία θα έλθει με την παρέα του και θα πληρώσει το δικό του μενού. Θα χρειαστεί μόνο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση για την εξασφάλιση τραπεζιού.

Εγγύηση για μια όμορφη λαϊκή βραδιά είναι το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η ορχήστρα του συλλόγου, το οποίο θα περιλαμβάνει τα καλύτερα τραγούδια του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη και όχι μόνο. Ο Σπύρος Κουτσοβασίλης, η Αθηνά Κοκκόλη, ο Στράτης Τριανταφυλλόπουλος και η Ειρήνη Χριστοφυλλάκη στο τραγούδι, ο Κώστας Βεργυρής (μπουζούκι), ο Κώστας Κατσέτος (πλήκτρα), ο Μπάμπης Γούλας (κιθάρα)  και ο Νίκος Σταματάκος (κρουστά), είναι αυτοί που θα φροντίσουν για ένα μοναδικό, κεφάτο, λαϊκό πρόγραμμα.

Ο σύλλογος καλεί τα μέλη και τους φίλους του να προγραμματίσουν την έξοδό τους εκείνο το βράδυ «για να τιμήσουμε το μεγάλο λαϊκό μας βάρδο, να στηρίξουμε το σύλλογό μας που έχει αποδείξει με τη μέχρι τώρα πορεία του το πολιτιστικό του βάρος και να τον ενισχύσουμε συμμετέχοντας στη λαχειοφόρο αγορά που θα διεξαχθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος, ο οποίος γνωστοποιεί ότι ήδη κυκλοφορούν λαχνοί έναντι 1 ευρώ από τα μέλη του ΔΣ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα