Η 15η «Γιορτή Κάστανου» από Παρασκευή έως Κυριακή στη Άρνα!

Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 17:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η 15η «Γιορτή Κάστανου» από Παρασκευή έως Κυριακή στη Άρνα!

Ξεκινάει την Παρασκευή (26/10) και συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (27-28/10) η 15η «Γιορτή του Κάστανου» στην Άρνα Λακωνίας, μια από τις πιο ξεχωριστές υπαίθριες γιορτές της Λακωνίας κάτω από τα κλαδιά του γνωστού αιωνόβιου πλάτανου της Άρνας (χαρακτηρισμένος από το κράτος ως μνημείο της φύσης). Τη γιορτή διοργανώνουν το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης και η Τοπική Κοινότητα Άρνας.

Η «Γιορτή του Κάστανου» διοργανώνεται  το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου τα τελευταία 15 χρόνια, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που έχει την ευκαιρία να απολαύσει στην πανέμορφη πλατεία του χωριού ψητά και βραστά κάστανα, ζεστό τσίπουρο και γλέντι με παραδοσιακούς χορούς.

Η γιορτή του κάστανου είναι μια υπαίθρια αγορά ανοικτή από την Παρασκευή 26/10 και το Σαββατοκύριακο 27 - 28/10 από τις 11:00 έως τις 21:00.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα: «Η Αστρινιά» του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας (Σάββατο 27/10 - 15:00) και το συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου (Κυριακή 28/10 - 14:30).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti