«Μαύρος για μία ακόμα χρονιά ο Ευρώτας…» (ΦΩΤΟ)

Από τα λύματα των ελαιοτριβείων - Καταγγελία του Συλλόγου Φίλων Προστασίας του Ποταμού

Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 14:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μαύρος για μία ακόμα χρονιά ο Ευρώτας…» (ΦΩΤΟ)

«Για μία ακόμα χρονιά, ο Ευρώτας μετατρέπεται σε μαύρο ποταμό από τα λύματα των ελαιοτριβείων! Στο βωμό του κέρδους, ορισμένων εξ αυτών, καταστρέφεται η ισορροπία  του οικοσυστήματος και υποβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής μας» τονίζει σε ανακοίνωση-καταγγελία  του  ο Σύλλογος Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα.

Επίσης, ο σύλλογος υπογραμμίζει τα εξής:

«Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι και αιρετοί, κάποιοι από τους οποίους  σε ενεργεία στα «κοινά» για παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια, φαίνεται τελικά ότι, είτε δεν  μπορούν, είτε δεν ενδιαφέρονται πραγματικά. Ως δικαιολογία, για την ανικανότητα ελέγχου και επιβολής των νομικών διαδικασιών, προτάσσουν την έλλειψη προσωπικού.

Τελικά, ποιοι είναι αυτοί που αφαιρούν το δικαίωμα των πολιτών του Δήμου Σπάρτης και του Δήμου Ευρώτα σε καθαρό περιβάλλον; Αν όλοι, λειτουργούσαμε με αυτήν την λογική, της αδιαφορίας και της απαξίωσης των συμπολιτών μας και του περιβάλλοντος, σε τι συνθήκες θα επιβιώναμε; Ποιο είναι το κοινό μας μέλλον με ανθρώπους που αγνοούν τους συμπολίτες τους;

Ο νεοσύστατος  Σύλλογος Φίλων Προστασίας του Ευρώτα, παρόλο την μόλις τρίμηνη σύνταξή του, σε νέο Δ.Σ. δραστηριοποιείται ενεργά στην ανάδειξη των πολυπαραγοντικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων του Ευρώτα.  Ωστόσο, χωρίς την υποστήριξη των πολιτών του Δήμου Σπάρτης και του Δήμου Ευρώτα, θα είναι απλά ένας ακόμη Σύλλογος.   
Γίνε η φωνή του Ευρώτα!!!»

Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 6944807920
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστολόγιο: https://sfpevrotas.wordpress.com/
Facebook - σελίδα: Σύλλογος Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα
Facebook - ομάδα: Μαζί για τον Ευρώτα

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών