Τα καλά να λέγονται...

Δευτέρα, 23 Μάιος 2022 16:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα καλά να λέγονται...

Μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και ευχάριστη είδηση «αλιεύθηκε» σήμερα από τον επίσημο λογαριασμό Instagram του Δήμου Σπάρτης, ο οποίος έχει τεθεί σε λειτουργία από το απόγευμα της Κυριακής. 

Η αρχική ανάρτηση έγινε από τον λογαριασμό «Smart paws – save a stray» της εθελοντικής οργάνωσης που συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων συντροφιάς στα καταφύγια του Δήμου Σπάρτης.

Αναφέρουν λοιπόν στην ανακοίνωσή τους, πως τις τελευταίες μέρες αντιμετώπιζαν πρόβλημα αναφορικά με τη σίτιση των σκυλιών που φιλοξενούνται στα δυο καταφύγια του Δήμου Σπάρτης καθώς οι δωρεές σε τροφές που τους είχαν υποσχεθεί καθυστερούσαν τραγικά με αποτέλεσμα να βρίσκονται κυριολεκτικά σε αδιέξοδο. 

«Είμαστε όμως ειλικρινά συγκινημένοι γιατί τη στιγμή που όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε και να φέρουμε φαγητό για τα σπαρτιατάκια μας, στην πόρτα του κυνοκομείου έφτασε ο Παναγιώτης (σσ. Π. Τριτάκης, αρμόδιος αντιδήμαρχος Δ. Σπάρτης) με φαγητό για όλα τα σκυλάκια και των δυο κυνοκομείων με αποκλειστικά δικά του έξοδα».

Όπως αναφέρουν επιπλέον οι εθελοντές των κυνοκομείων «ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τριτάκης καθώς και η Προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου κ. Κατερίνα Σανιδά, από τις πρώτες μέρες που ανέλαβαν το δύσκολο έργο εξυγίανσης των κυνοκομείων συμμετέχουν ενεργά και ουσιαστικά σε όλες τις ενέργειες βελτίωσης της κατάστασης».

Επειδή εκτός από τα κακά, πρέπει να τονίζονται και τα καλά, η κίνηση του αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Παναγιώτη Τριτάκη μόνο ως αξιέπαινη μπορεί να χαρακτηριστεί και ευχόμαστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti