Ανεξαρτητοποιείται ο Θ. Πατσιλίβας

Από τη διοικούσα παράταξη του Π. Δούκα

Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 13:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανεξαρτητοποιείται ο Θ. Πατσιλίβας

Την αποχώρηση του από την πτέρυγα της Δημοτικής Αρχής του Πέτρου Δούκα αποφάσισε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θέμης Πατσιλίβας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «ΛΤ», ο άλλοτε αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, πρόκειται να καταθέσει εντός των επόμενων ωρών επίσημη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του στο πρωτόκολλο του Δ. Σπάρτης.

Αναμένεται η δημοσιοποίηση των θέσεων του Θ. Πατσιλίβα όπου θα εκθέτει λεπτομερώς τους λόγους της απόσυρσής του από την παράταξη της συμπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχαν διαφανεί οι φυγόκεντρες τάσεις του τέως αντιδημάρχου από το δημαρχιακό «στρατόπεδο», καθώς σε αρκετά από τα τελευταία δημοτικά συμβούλια, ασκούσε έντονη κριτική επί αρκετών ζητημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας και της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.

Τέλος, επισημαίνεται πως ο τέως αντιδήμαρχος δεν παραιτείται από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, επομένως δεν θα αναπληρωθεί από επιλαχόντα η έδρα που καταλαμβάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti