Παρέλαση… υπουργών στη συνεδρίαση του ΔΣ Σπάρτης

και 900.000 ευρώ για την ψηφιακή μεταρρύθμιση του Δήμου

Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2021 07:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρέλαση… υπουργών στη συνεδρίαση του ΔΣ Σπάρτης

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης 20/10, το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ενός εκ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, -με λίγο ίσως άκομψο τρόπο- ο Δήμαρχος Σπάρτης ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα, ανακοίνωσε στους δημοτικούς συμβούλους πως ο Λάκωνας υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυρικάκος Πιερρακάκης, θέλει να απευθύνει χαιρετισμό προς το σώμα. 

«Ως συντοπίτης σας θέλω να σας πω μια καλησπέρα», είπε ο κ. Πιερρακάκης, ενώ ανακοίνώθηκε πως το κονδύλι για το Πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού που αφορά τη Σπάρτη ανέρχεται στις 900.000 ευρώ. «Θα συζητήσουμε αναλυτικά για το τι θα συμπεριλάβουμε στις προτάσεις, ώστε να έχουν τη μέγιστη προστιθέμενη αξία προς τους δημότες», συμπλήρωσε ο κ. Πιερρακάκης. 

Ερωτώμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μοιράγια, αν η Σπάρτη είναι στις προτεραιότητές του, ο υπουργός χαμογελώντας είπε: «Με δεδομένη την καταγωγή μου, μπορώ να κάνω κι αλλιώς;».

Λίγα λεπτά αργότερα, η υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα, χαιρέτισε το σώμα ενώ ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στην πόλη της Σπάρτης για τις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης καθώς η προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Θεοδωρικάκου ακυρώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti