Για τα μάτια του κόσμου, ρε αδερφέ!

Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 08:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για τα μάτια του κόσμου, ρε αδερφέ!

Προεκλογική περίοδος και όλοι οι υποψήφιοι και δη υποψήφιοι δήμαρχοι παίρνουν σβάρνα τις εκδηλώσεις για να δηλώσουν το «παρών» και να δρέψουν ψήφους. Θεμιτό; Θεμιτό.

Όταν όμως διεκδικείς τη δημαρχία ή θέση στα έδρανα και αποφασίζεις να πας σε φιλανθρωπική εκδήλωση της Εκκλησίας, καλό είναι να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως εκτός από την πρόσκληση –την οποία παρεμπιπτόντως πρέπει να πληρώσεις γιατί είπαμε φιλανθρωπική η εκδήλωση– θα πρέπει να συνδράμεις, αγοράζοντας για παράδειγμα λαχνούς.

Δεν φεύγεις αμέσως μετά τη φωτογράφιση και τα χαμόγελα, αμέσως μόλις ανακοινώνεται πως  βγαίνουν οι λαχνοί, χωρίς να δώσεις τον οβολό σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί που είναι στην εκδήλωση και των οποίων ζητάς την ψήφο, είναι εκεί για να ενισχύσουν το έργο της Εκκλησίας και δη του Ασύλου, από το υστέρημά τους.

Να μας συμπαθάτε και πάλι... Δεν είναι θέμα χρημάτων... αλλά αντίληψης…

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα