Ορκίστηκε η δημοτική αρχή της Ανατολικής Μάνης

Στο δημαρχιακό μέγαρο Γυθείου, ορκίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 26/12, από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο, η δημοτική...
Δευτέρα, 27 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορκίστηκε η δημοτική αρχή της Ανατολικής Μάνης

Στο δημαρχιακό μέγαρο Γυθείου, ορκίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 26/12, από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο, η δημοτική αρχή του νέου καλλικρατικού Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, ενώ παραινετικά λόγια και ευχές για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν απηύθυνε στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Πέτρο Ανδρεάκο και στους συμβούλους.

Ανταποδίδοντας τις ευχές για υγεία και δύναμη, ο κ. Ανδρεάκος ευχαρίστησε, κατά τη σύντομη ομιλία του, το σεβασμιώτατο για τα καλά του λόγια και στη συνέχεια ένας μικρός μαθητής του Νηπιαγωγείου Πύργου Δυρού απήγγειλε επίκαιρο ποίημα.

Εξάλλου, πριν την τελετή παρουσιάστηκε μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από τη σχολή της κ. Μαρίας Τσιριβάκου.

Η ορκωμοσία ολοκληρώθηκε όταν οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Μάνης» κ. Ηλίας Γεωργαράκος επέλεξε να εκφωνήσει πολική διαβεβαίωση αντί όρκου.

Στην τελετή ορκωμοσίας της δημοτικής αρχής Ανατολικής Μάνης παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές κ.κ. Θανάσης Δαβάκης και Γρηγόρης Αποστολάκος, ο νομάρχης κ. Κώστας Φούρκας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Ηλίας Κανελλάκης και Παναγιώτα Στέρπη, ο οικοδεσπότης και τελευταίος δήμαρχος Γυθείου κ. Συμεών Χατζηχαραλάμπους, ο νεοκλεγείς δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος και η εκπρόσωπος του νέου δημάρχου Ευρώτα κ. Ελένη Δεντάκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti