Διακοπές ρεύματος ταλανίζουν τη Λακωνία

Άμεσες ενέργειες από Μπιρμίλη και ΔΕΗ ζητά ο Θ. Δαβάκης
Πέμπτη, 30 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος ταλανίζουν τη Λακωνία

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λάκωνες πολίτες στην ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων τους, από τις συνεχείς διακοπές και βλάβες που παρατηρούνται στο δίκτυο της ΔΕΗ, μετέφερε με παρέμβασή του στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
 
Όπως αναφέρεται στη σχετική ερώτηση, οι διακοπές και οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση, αυξάνονται δραματικά κατά τους θερινούς μήνες όπου παρατηρούνται υψηλές θερμοκρασίες στο νομό, αλλά και το φθινόπωρο όπου κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες βροχοπτώσεις. 
 
«Και όλα αυτά συμβαίνουν στη Λακωνία, η οποία διαθέτει μερικούς από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της πατρίδας μας», σημειώνει ο κ. Δαβάκης, καλώντας την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη  αλλά και την διοίκηση της ΔΕΗ να προβούν άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να εξαλειφθεί το ταχύτερο δυνατόν το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο.
 
Χαρακτηρίζει δε, απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των λακώνων έναντι της ΔΕΗ, αφού ενώ ήδη πληρώνουν ακριβά το τιμολόγιο της, σε σχέση με τις υπηρεσίες που αυτή παρέχει, ενημερώνονται από τα ΜΜΕ ότι επίκεινται και νέες αυξήσεις, οι οποίες μάλιστα θα βαρύνουν τα οικιακά τιμολόγια.
 
Κλείνοντας, ο ερωτών βουλευτής επισημαίνει ένα επιπλέον ζήτημα που αφορά στην εμφανή μείωση του προσωπικού της ΔΕΗ στη Λακωνία, ύστερα και από την αύξηση των αιτημάτων για συνταξιοδότηση, με τους τεχνικούς πλέον να μην επαρκούν για την αποκατάσταση των βλαβών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti