«Μέθυσε» το Ντίσελντορφ από τον πελοποννησιακό οίνο

Σημαντική παρουσία της Περιφέρειας στην έκθεση «Prowein»

Τρίτη, 24 Μάιος 2022 10:14 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μέθυσε» το Ντίσελντορφ από τον πελοποννησιακό οίνο

Στη φετινή Διεθνή Έκθεση Οίνων – Ποτών «Prowein», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από τις 15 έως της 17 Μαΐου, συμμετείχε με συνολικά 14 οινοπαραγωγούς η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1994 και μετά, αποτελεί δε την σημαντικότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για τον οίνο και τα ποτά.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Άννα Καλογεροπούλου και η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κανέλλα Καράμπελα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο της Περιφέρειας, η οποία χρηματοδότησε τη συμμετοχή των Πελοποννησίων οινοπαραγωγών, συστεγάστηκαν (χωρίς την οικονομική συνδρομή της) και 4 οινοποιητικές εταιρείες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό να υπάρξει ενιαία προβολή της γεωγραφικής ενότητας της Πελοποννήσου και στον κλάδο της Αγροδιατροφής.

«Προβλήθηκε με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο η Πελοπόννησος, σε μία αγορά που μετά από δύο  χρόνια υγειονομικής κρίσης προσπαθεί να ανακάμψει, ενώ εμφανής ήταν η ικανοποίηση των συμμετεχόντων», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.  «Σταθερό στόχο μας αποτελεί η προβολή των πελοποννησιακών κρασιών, η αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων του κλάδου και η προβολή και καθιέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προορισμού ποιότητας και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών», υπογράμμισε η Άννα Καλογεροπούλου.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti