Κατάθεση δικαιολογητικών για κοινωφελή εργασία στον Δ. Μονεμβασίας

Δευτέρα, 23 Μάιος 2022 12:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατάθεση δικαιολογητικών για κοινωφελή εργασία στον Δ. Μονεμβασίας

Σε κατάθεση δικαιολογητικών καλούνται να προχωρήσουν οι ωφελούμενοι οι οποίοι περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα κατάταξης ανέργων της Δημόσιας Πρόσκλησης 2/2022 (Κοινωφελής Εργασία) στον Δήμο Μονεμβασίας. Οι επιτυχόντες, μετά την επικοινωνία τους με το αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) 2 του ΟΑΕΔ, θα καταθέσουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τα κάτωθι δικαιολογητικά υπογεγραμμένα και σκαναρισμένα (σε ένα αρχείο όλα τα δικαιολογητικά):
- Αίτηση συμμετοχής.
- Ευκρινές φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
- Τελευταίο Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικής δήλωσης.
- Αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
- Αριθμός Μητρώου e- ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ/ΕΤΑΜ).
- Φωτοτυπία τραπεζικού λογαριασμού με ΙΒΑΝ, όπου ο ωφελούμενος θα εμφανίζεται υποχρεωτικά ως πρώτος δικαιούχος.
- Τίτλοι σπουδών και δικαιολογητικά πρόσθετων προσόντων θέσης.
- Ενεργό Δελτίο Ανεργίας (Κάρτα Ανεργίας ή ηλεκτρονική βεβαίωση) στην οποία θα   εμφανίζεται ο αριθμός κάρτας ανεργίας του ωφελουμένου.
- Συστατικό σημείωμα υπογεγραμμένο από τον ωφελούμενο – δίδεται από το ΚΠΑ2.
- Υπεύθυνη δήλωση ωφελουμένων άνω των 55 ετών ότι θα παρακολουθήσουν ή δεν θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης- συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση.
- Υπεύθυνη δήλωση για το ωράριο απασχόλησης του ωφελούμενου στον Δήμο.
- Απογραφικό Δελτίο εισόδου (microdata).
- Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986 περί μη καταδίκης.
- Έγγραφη γνωστοποίηση (οικονομικά στοιχεία και οικογενειακά στοιχεία) αν ο ωφελούμενος είναι παλαιός ή νέος ασφαλισμένος, αν εργάζεται για πρώτη φορά και αν λαμβάνει επίδομα ανεργίας.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει αφού πρώτα οι ωφελούμενοι λάβουν το συστατικό σημείωμα τοποθέτησης από το αρμόδιο ΚΠΑ2. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2732360524.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti