Ακόμα 85 συλλήψεις σε «σκούπα» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Χειροπέδες σε 16 άτομα στη Λακωνία

Δευτέρα, 23 Μάιος 2022 12:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακόμα 85 συλλήψεις σε «σκούπα» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας διενεργήθηκαν από τις 17/5 έως και τις  19/5/2022.

Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 1.210 άτομα, εκ των οποίων 905 ήταν Έλληνες και 305 αλλοδαποί, καθώς και σε 844 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 150 άτομα, από τα οποία 91 ήταν Έλληνες και 59 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 85 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 16 άτομα κι ειδικότερα: δύο Έλληνες για ναρκωτικά, τρεις Έλληνες για απόπειρα κλοπής, τέσσερις Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κι επτά αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας, βεβαιώθηκαν συνολικά 277 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: τσιγαριλίκι κάνναβης στην Αργολίδα, προϊόντα παραεμπορίου στην Κορινθία, ποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα) συνολικού βάρους 5,55 και 8,65 γραμμαρίων στη Λακωνία, καθώς και ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 25,1 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης και 2  ναρκωτικά δισκία στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti