Δώδεκα προσλήψεις της ΕΦΑΛΑΚ για έργα στη Μονεμβασιά

Tzakas
Πέμπτη, 19 Μάιος 2022 10:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δώδεκα προσλήψεις της ΕΦΑΛΑΚ για έργα στη Μονεμβασιά

Την πρόσληψη 12 ατόμων για απασχόληση σε έργα στην καστροπολιτεία Μονεμβασιάς, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας.

Οι θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας αφορούν τις ειδικότητες:
- Μία θέση ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων και αρχαιολογικών χώρων.
- Μία θέση ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της ΕΕ ή αρχαιολογικών έργων.
- Δύο θέσεις ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση στη συντήρηση λίθου (πρώην ομάδας Α΄).
- Οκτώ θέσεις ΥΕ Εργατών.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά που θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΦΑΛΑΚ: α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, γ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, Αγησιλάου 59, 23100 – Σπάρτη, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Νίκου Αποστολάκου ή κ. Νίκας Λυμπεράκη - Λαζαράκου (τηλ. επικοινωνίας: 2731025363, 2731028503), εντός προθεσμίας 5 ημερών. 

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων εκπνέει τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών