Προσλήψεις 19 ατόμων από τον Δ. Μονεμβασίας

Μέχρι 27/5 οι αιτήσεις

Παρασκευή, 13 Μάιος 2022 12:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις 19 ατόμων από τον Δ. Μονεμβασίας

Στην πρόσληψη συνολικά 19 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, προχωρά ο Δήμος Μονεμβασίας.

Συγκεκριμένα, οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:
- 3 ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου – Γ΄ ή C Κατηγορίας  (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου),
- 15 ΥΕ Εργάτες καθαριότητας (συνοδούς απορριμματοφόρων) και
- 1 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργων εκσκαφέα-φορτωτή (ομάδας Β΄ Ειδικότητα 1).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της αρμόδιας υπηρεσίας  στην ακόλουθη διεύθυνση: «Δήμος Μονεμβασίας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας Μολάοι Λακωνίας, Τ.Κ.:23052, υπόψιν κας Κολλιάκου Παναγιώτας» (τηλ. επικ.: 2732360524).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 18 Μαΐου  και λήγει την Παρασκευή 27 Μαΐου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti