Επισκεπτήριο αγάπης από το WinCancer στο Νοσοκομείο Μολάων

Σάββατο, 23 Απρίλιος 2022 12:14 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επισκεπτήριο αγάπης από το WinCancer στο Νοσοκομείο Μολάων

Κάρτες με πασχαλινά μηνύματα ευχών και αγάπης, από συνανθρώπους μας και παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα, μοιράστηκαν τη Μεγάλη Πέμπτη σε νοσηλευόμενους και προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων με πρωτοβουλία του Win Cancer. 

Τα τελευταία χρόνια το Win Cancer στέλνει ενέσεις ηθικού και αισιοδοξίας στα περισσότερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, σκορπίζοντας χαμόγελα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Win Cancer είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που βασικό σκοπό είχε να δώσει αισιοδοξία, να βοηθήσει στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους, αλλά και να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική πολιτεία για θέματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς.

Η ιδέα της δημιουργίας του ανήκει στον αείμνηστο Λάκωνα Δημήτρη Σιάχο με καταγωγή από τους Μολάους, ενώ το έργο του συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία σήμερα η σύζυγός του Πίστη Κρυσταλλίδου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti