Με 14 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δ. Ευρώτα

Την Τετάρτη 27/4

Σάββατο, 23 Απρίλιος 2022 11:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με 14 θέματα συνεδριάζει  η Οικονομική Επιτροπή Δ. Ευρώτα

Μικτά θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπής του Δήμου Ευρώτα (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη), στο δημοτικό κατάστημα Σκάλας, την Τετάρτη 27  Απριλίου και ώρα 1μμ.

  Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:
 - Λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων οικονομικού έτους 2022.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με ακύρωση εν μέρη της αριθμ. 137/2021 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής και  συμμόρφωση με  τις Σ471/2022 και Σ472/2022 αποφάσεις της ΕΑΔΗΣΥ.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή χρεών.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με ανάθεση υπηρεσιών πρασίνου σε ιδιώτη.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό δικηγόρου.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με διεύρυνση της ανακύκλωσης, καθορισμός του φυσικού αντικειμένου της υπηρεσίας για την εκπόνηση μελέτης.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό φυσικού αντικειμένου για την υποβολή αιτήματος ένταξη αγροτική οδοποιία στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό σχεδίου αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας.
 - Λήψη απόφασης για την συμμετοχή και ένταξη του Δήμου Ευρώτα στο  πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Εξοπλισμός για την υλοποίηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων του άρθρου 10 του ν. 4830/2021(Α΄169) «Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «Άργος» και λοιπές διατάξεις».
 - Λήψη απόφασης σχετικά με απόδοση κατανομής ποσών ως τακτική επιχορήγηση στο ΝΠΔΔ «Νικηφόρος Βρεττάκος» για τις λειτουργικές δαπάνες των παιδικών σταθμών και των χώρων άθλησης του Δήμου Ευρώτα.
 - Λήψη απόφασης περί της άσκησης ή μη ανακοπής και αίτησης αναστολής κατά του  υπ’ αριθμ 11/2022 πρώτου εκτελεστού απογράφου  της  υπ’ αριθμ. 10/2022 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Σπάρτης μετά της από 14-03-2022 επιταγής προς εκτέλεση συνολικού ποσού 2.157,40€.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό μελών γνωμοδοτικών οργάνων δημοσίων συμβάσεων  προμηθειών, υπηρεσιών.
 - Λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση Απόφασης Δημάρχου για την προμήθεια ειδών κοινωνικού παντοπωλείου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti