Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση «Freskon 2022»

Tzakas

Έως 28 Απριλίου οι αιτήσεις για τις επιχειρήσεις

Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2022 14:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση «Freskon 2022»

Στην έκθεση «Freskon 2022» (Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων & Λαχανικών), σχεδιάζει να συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της περιφέρειας είναι μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, να ενισχύσει το εμπόριο και τις εξαγωγές και να συμβάλλει στη διεύρυνση των συνεργασιών. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 80% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (20%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Η έκθεση «Freskon» αποτελεί ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων, επικεντρώνεται στην καινοτομία και αναδεικνύει τον ρόλο της ως ένας σημαντικός κρίκος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στις διεθνείς αγορές, στους μεγάλους λιανεμπόρους αλλά και στα υπερεθνικά δίκτυα διανομής.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται στους δεκαπέντε. Το κόστος που επιμερίζεται για τους συμμετέχοντες κυμαίνεται από 100-150€ πλέον ΦΠΑ, ανάλογα με το πως θα διαμορφωθεί ο τελικός σχεδιασμός του συνόλου του εκθεσιακού χώρου που έχει δεσμευτεί. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το αίτημά τους στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2721361423.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών