Γήπεδο… αντιπαράθεσης η δωρεά του Σπαρτιατικού ΓΣ

Ανακοίνωση με αιχμές από τους «Ενωμένους Πολίτες Δ. Σπάρτης»

Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2022 17:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γήπεδο… αντιπαράθεσης η δωρεά του Σπαρτιατικού ΓΣ

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, για ακόμα μια φορά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης της Τετάρτης 26/1, στο πλαίσιο της συζήτησης για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Η ανέγερση σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου σε οικόπεδο δωρεάς του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου αποτέλεσε ένα από τα σημεία όπου προκλήθηκε ένταση, η οποία δεν έμεινε μόνο στην αίθουσα της συνεδρίασης.

Με σημερινή ανακοίνωση, η παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» επανήλθε στο θέμα, για να τονίσει πως «ο Δήμαρχος Πέτρος Δούκας αναφέρθηκε απαξιωτικά για τη σημαντική δωρεά οικοπέδου από τον ιστορικό Σπαρτιατικό Γ.Σ., για την ανέγερση Αθλητικού Κέντρου σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης».

Σύμφωνα με το κείμενο της παράταξης, ο δήμαρχος επιτέθηκε φραστικά στο δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Σπαρτιατικού ΓΣ κ. Παναγιώτη Πριστούρη, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Μας πέρασε γενεές δεκατέσσερις (ο κ. Παναγιώτης Πριστούρης), αλλά μετά λέει ναι θέλω να βάλουν την υπογραφούλα τους, για να κάνω τον έξυπνο στον Σπαρτιατικό, ότι τους έφτιαξα κλειστό, δίνοντας ένα οικόπεδο 40 χιλιάδες € και να τρέξει ο προγραμματισμός να του βρει 3 εκατομμύρια € για να φτιαχτεί το Αθλητικό Κέντρο”.

Σχολιάζοντας αυτή τη δήλωση, η μείζων αντιπολίτευση απαντά πως «ίσως ο κ. Δούκας δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά της εποικοδομητικής κριτικής που μπορεί να του ασκηθεί από κάποιον και με τη διαφορετική ιδιότητα που κατέχει, εκτός από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου» και κλείνει διερωτώμενη: «Εκτός και αν ο κ. Δούκας επιθυμεί την εξαγορά συνειδήσεων».

Σημειώνεται ότι η έγκριση του Συμφώνου Συνεργασίας για τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου, μεταξύ του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης και του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου θα ψηφιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 2/2, στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ Σπάρτης, ας ελπίσουμε χωρίς άλλα επεισόδια...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti