Το Γύθειο γιορτάζει την πολιούχο του

Το διήμερο 1 & 2 Φεβρουαρίου

Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2022 12:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Γύθειο γιορτάζει την πολιούχο του

Λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολιούχου του  Γυθείου, Υπαπαντής του Κυρίου, με την τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, διοργανώνουν η Μητρόπολη Μάνης και ο Δήμος Αν. Μάνης, το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου.

Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 1/2, στον ιερό ναό Υπαπαντής του Κυρίου στο Επισκοπείο Γυθείου και ώρα 6:00 μμ, θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός πολυαρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου και συγχοροστατούντων των σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πατρών κ. Χρυσοστόμου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ΄.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Τετάρτη 2/2, στις 7:00 πμ θα ξεκινήσει ο όρθρος και στη συνέχεια η πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου και συλλειτουργούντων του Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου και του Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ΄.

Μετά το πέρας της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της εικόνας της Υπαπαντής του Κυρίου έως την κεντρική πλατεία του Γυθείου, όπου θα ψαλεί δέηση, ενώ στη συνέχεια η λιτανευτική πομπή θα καταλήξει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti