Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει το ΔΣ Μονεμβασίας

σήμερα Δευτέρα

Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2022 10:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει το ΔΣ Μονεμβασίας

Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και ώρα 5:00 μμ συνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μονεμβασίας, σε τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης. Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex και αφορά τα ακόλουθα επτά θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη:

- «Παροχή σύμφωνης γνώμης ή μη για την Υλοποίηση του Συστήματος Εισόδου-Εξόδου (ΣΕΕ) στα θαλάσσια Συνοριακά Σημεία Διέλευσης (ΣΣΔ) – Λιμένας Νεάπολης-Παλαιοκάστρου». Εισηγητής: αντιδήμαρχος κ. Κουτσονικολής.

- Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Α/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων-Κινηματογράφων και Κέντρων Διασκέδασης για το έτος 2022». Εισηγητής: κ. δήμαρχος.

- «Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή ανέλκυσης-απομάκρυνσης-εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για το έτος 2022». Εισηγητής: κ. δήμαρχος.

- «Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή διευθέτησης θεμάτων  ταχύπλοων σκαφών και λοιπών θαλάσσιων μέσων αναψυχής για το έτος 2022». Εισηγητής: κ. δήμαρχος.

- «Έγκριση σύνδεσης παροχής ύδρευσης στην Κοινότητα Παπαδιανίκων». Εισηγητής: αντιδήμαρχος κ. Παπαδάκης.

- «Αποδοχή ή μη δακοκτονίας ελαιώνων από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λακωνίας». Εισηγητής: αντιδήμαρχος κ. Σουρλάς.

- Έκδοση ή μη πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του κ. Στυλιανού Δούκα από δημοτική κοινόχρηστη έκταση στη θέση «Βρύση» στην Κοινότητα Κυπαρισσίου. Εισηγητής: αντιδήμαρχος κ. Τραϊφόρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti