Διαρρήκτες «τρύπωσαν» σε σπίτι στη Σπάρτη

Tzakas

Το βράδυ της Τετάρτης

Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2022 13:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαρρήκτες «τρύπωσαν» σε σπίτι στη Σπάρτη

Περιστατικό διάρρηξης σημειώθηκε σε οικία στην περιοχή κενοταφίου στη Σπάρτη, γύρω στις 8.30΄ το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», δράστες -περί 4 τον αριθμό σύμφωνα με μαρτυρία- εισέβαλαν στο οίκημα, ενώ οι ένοικοι απουσίαζαν. Αφού παραβίασαν την είσοδο, εισήλθαν στο διαμέρισμα, αναζητώντας τη λεία τους στα δωμάτια. Κατά τις πληροφορίες, εντόπισαν κι απέσπασαν σημαντικό χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Πέρα από αυτό, όπως μαθαίνει ο «ΛΤ», οι θρασύτατοι «ποντικοί» προξένησαν αναστάτωση κι εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του χώρου.

Για το συμβάν κλήθηκε και επιλήφθηκε η Αστυνομία Σπάρτης, που προέβη σε εξονυχιστικό έλεγχο για πιθανά στοιχεία και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, αξιοποιώντας κάθε μαρτυρία, πληροφορία κι εύρημα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών