Δύσκολη διακομιδή ασθενή από το Κυπαρίσσι εν μέσω κακοκαιρίας

Εύσημα στην Πυροσβεστική

Παρασκευή, 28 Ιανουάριος 2022 13:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύσκολη διακομιδή ασθενή από το Κυπαρίσσι εν μέσω κακοκαιρίας

Επείγουσα κλήση έλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 25/1 το Νοσοκομείο Μολάων για παροχή βοήθειας και μεταφορά ασθενή από το Κυπαρίσσι Δ. Μονεμβασίας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μιχάλης Καρούνης, «το ασθενοφόρο ήταν αδύνατο να πάει, λόγω του καιρού και έτσι ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων που ανταποκρίθηκε άμεσα, μιας και υπήρχε αυτοκίνητο στη Ρηχειά. Ήταν πολύ δύσκολη η πρόσβαση, καθώς χρειάστηκε 4 ώρες να φτάσουν στο Κυπαρίσσι για να πάρουν τον ασθενή, και η μεταφορά του στο νοσοκομείο ήταν χρονοβόρα λόγω του δρόμου».

Ο κ. Καρούνης απευθύνει «για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στο πλήρωμα της Πυροσβεστικής, που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διατελέσει το δύσκολο αυτό έργο με αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti