Επιστρέφει η μουσική, καταργείται το ωράριο σε εστίαση και διασκέδαση

Tzakas

Από τη Δευτέρα 31/1 σε ισχύ η άρση των μέτρων

Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2022 18:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστρέφει η μουσική, καταργείται το ωράριο σε εστίαση και διασκέδαση

Την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία ανακοίνωσε την Πέμπτη 27/1 ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Όπως γνωστοποίησε, μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής των ειδικών, επιστρέφει η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση, ενώ καταργείται ο περιορισμός του ωραρίου λειτουργίας (σσ ως τις 00:00), ωστόσο τα καταστήματα θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν μόνο καθήμενους πελάτες. Η χαλάρωση των παραπάνω μέτρων θα τεθεί σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, παραμένει ο περιορισμός της παρουσίας 10% φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων, με ανώτατο όριο τους 1.000 θεατές, όμως, όπως είπε ο υπουργός, το μέτρο αναμένεται να επανεξεταστεί σε νέα συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, την επόμενη εβδομάδα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών