Δήμος Βέρδος: «Το αύριο του τόπου μας στηρίζεται στην απογραφή»

Tzakas

Έκκληση του Δημάρχου Ευρώτα προς τους δημότες

Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2022 16:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δήμος Βέρδος: «Το αύριο του τόπου μας στηρίζεται στην απογραφή»

Ο Δήμος Ευρώτα, με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την ευημερία όλων των κατοίκων, παροτρύνει όσους δημότες δεν έχουν ακόμη απογραφεί να σπεύσουν να το πράξουν.

«Με αυτό τον τρόπο ισχυροποιούμε τον Δήμο μας για την επόμενη δεκαετία, καθώς όσο περισσότεροι "είμαστε", τόσα περισσότερα μπορούμε να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας», σημειώνει ο δήμαρχος κ. Δήμος Βέρδος στην ανακοίνωσή του. 

Η απογραφή γίνεται μέσω των απογραφέων της κάθε περιοχής, Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας και αποτελεί απλή, εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Μπορούν να απογραφούν οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι εργαζόμενοι ευρωπαϊκών ή τρίτων χωρών, εφόσον διαθέτουν ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ.

Ειδικά για τους κατοίκους του Ν. Κόσμου (Ψυρρή) Σκάλας, αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν απογραφεί, μπορούν να απευθύνονται και να απογράφονται στο ΚΕΠ της Σκάλας, από τις 10:00 έως 13:00.

«Το αύριο του τόπου μας στηρίζεται στην Απογραφή. Στο χέρι μας είναι να το χτίσουμε μαζί χωρίς φοβίες και ανασφάλεια. Απογραφόμαστε τώρα», ολοκληρώνει ο κ. Βέρδος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών