Δράση οινοτουρισμού στην Πελοπόννησο

Σε συνεργασία Περιφέρειας, Υπουργείου Τουρισμού και ΕΟΤ

Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2022 13:49 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δράση οινοτουρισμού στην Πελοπόννησο

Ο οινοτουρισμός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αποτελέσει το αντικείμενο της δράσης που θα συνδιοργανώσει η Περιφέρεια τον ερχόμενο Απρίλιο, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Ο σχεδιασμός της εν λόγω δράσης, στο πλαίσιο της οποίας προβλέπεται -μεταξύ άλλων- περιήγηση οινογνωστών και δημοσιογράφων, σε αμπέλια και πιστοποιημένα οινοποιεία της Νεμέας και της Μαντινείας, περιλαμβανόταν μεταξύ των θεμάτων της σύσκεψης που συγκλήθηκε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Άννας Καλογεροπούλου και αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti