Οριστική ειδοποίηση για εκταφές στο Β΄ Κοιμητήριο Σπάρτης

Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2022 13:35 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οριστική ειδοποίηση για εκταφές στο Β΄ Κοιμητήριο Σπάρτης

Η Υπηρεσία με Αρμοδιότητες Κοιμητηρίων του Δ. Σπάρτης καλεί τους συγγενείς-οικείους των θανόντων οι οποίοι εμφαίνονται ενταφιασμένοι κατά τα έτη 2008 και προγενέστερα, στους τομείς Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ, Η του Β΄ Κοιμητηρίου Σπάρτης (σχεδιάγραμμα), όπως προσέλθουν στην Υπηρεσία (Μαγούλα Σπάρτης, τέως δημαρχείο Δ. Μυστρά, τηλ: 2731361133), για να διευθετήσουν το θέμα των εκταφών των οικείων τους. Κι αυτό διότι έχει παρέλθει, αφ’ ενός η 7/ετία παραμονής στον τάφο, αφ’ εταίρου πρέπει να ελευθερωθούν τάφοι για νέες ταφές στο εν λόγω κοιμητήριο.

Στους οικείους δίδεται χρονικό περιθώριο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για να προχωρήσουν στη διαδικασία. Μετά την 1/10/2022, εάν οι υπόχρεοι των συγκεκριμένων τάφων δεν έχουν προχωρήσει σε εκταφές, ο Δήμος Σπάρτης θα προχωρήσει άμεσα σε υπηρεσιακές ανακομιδές όλων των αναφερόμενων στον πίνακα τάφων, χωρίς άλλη ειδοποίηση, σύμφωνα με απόφαση του συμβουλίου της Κοινότητας Σπαρτιατών.

ektafes

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti