Τέσσερις μόνιμες θέσεις στον Δήμο Ευρώτα

Tzakas

Μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2022 12:51 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέσσερις μόνιμες θέσεις στον Δήμο Ευρώτα

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ και για τις τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού που κατανέμονται στον Δήμο Ευρώτα.
Αναλυτικά οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: 1 θέση ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, 1 θέση ΠΕ Διοικητικών – Οικονομολόγων, 1 θέση ΤΕ Διοίκησης μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 1 θέση ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη η προκήρυξη όπου περιέρχονται αναλυτικά τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, οι οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και ώρα 2:00 μμ.  Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Για την προκήρυξη των θέσεων ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος δήλωσε σχετικά: «Με την παρούσα προκήρυξη θα ενισχυθεί ο δήμος μας ύστερα από πολλά χρόνια με μόνιμο προσωπικό. Στις προτεραιότητες μας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου είχαμε θέσει ως στόχο να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες με προσωπικό, καθώς παραμένουν υποστελεχωμένες σε μεγάλο βαθμό. Αυτές οι θέσεις έρχονται να καλύψουν μέρος των αναγκών των υπηρεσιών και τα κενά που είχαν δημιουργηθεί. Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα βοηθήσει τόσο στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου, όσο και στην πιο άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών μας», επεσήμανε ο Δ. Βέρδος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών