«Σκέπασε» στα λευκά η «Ελπίδα» ορεινά χωριά του Δ. Ευρώτα (ΦΩΤΟ)

Tzakas

Επέμβαση του μηχανισμού του δήμου

Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2022 17:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σκέπασε» στα λευκά η «Ελπίδα» ορεινά χωριά του Δ. Ευρώτα (ΦΩΤΟ)

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα προκάλεσε δυσκολίες στα ορεινά χωριά του Δήμου Ευρώτα. Ειδικότερα, σημειώθηκαν χιονοπτώσεις στα Νιάτα, την Απιδιά, τον Άγιο Δημήτριο, την Κρεμαστή και την Καρίτσα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (25/1) ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Δημήτριος Φιφλής, υπάλληλοι με μηχανήματα του Δήμου Ευρώτα και με την συνδρομή κάποιων ιδιωτικών μέσων προέβησαν αρχικά στον καθαρισμό των κεντρικών οδών και στη συνέχεια στη διάνοιξη των παράδρομων.

«Ο παγετός θα είναι ισχυρός τις επόμενες ημέρες και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποια προβλήματα προκύψουν», δήλωσε ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στις περιοχές που βρέθηκαν στο επίκεντρο του χιονιά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών