Στον Μυστρά η διευρυμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΕΕΣΠ

Tzakas
Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2022 11:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον Μυστρά η διευρυμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΕΕΣΠ

Στη Λακωνία θα διεξαχθεί η διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος (ΟΕΕΣΠ). Όπως ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης, η συνεδρίαση θα διεξαχθεί το προσεχές  Σάββατο 29 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μμ στη ξενοδοχειακή μονάδα «Mystras Grand Palace Resort & Spa» στο Παλαιολόγιο Μυστρά.

Θα διεξαχθεί συζήτηση με τοπικές αρχές και φορείς για τοπικά και γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την πόλη, τους συναδέλφους εμπόρους επιχειρηματίες και ολόκληρο τον  νομό Λακωνίας.

Στη συνεδρίαση θα παραστεί και ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Γεώργιος Καρανίκας.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος αποτελεί την μεγαλύτερη Ομοσπονδία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), απαριθμώντας ως μέλη της 60 εμπορικούς και κλαδικούς συλλόγους κι εκπροσωπώντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις 10 νομών στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. «Ως αντικείμενο έχει  την προώθηση και την επίλυση θεμάτων που αφορούν την εμπορική τάξη και συμβάλλει με τους αγώνες της στην ανάπτυξη του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας», επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών