Σύσκεψη στην ΠΕ Λακωνίας για την πορεία καταγραφής ζημιών

Στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Αν. Μάνης

Τρίτη, 25 Ιανουάριος 2022 11:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύσκεψη στην ΠΕ Λακωνίας για την πορεία καταγραφής ζημιών

Για την πορεία καταγραφής των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ενημερώθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Νίκωνας Τζινιέρης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας με τη συμμετοχή και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη. 

Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή του περιφερειακού συντονιστή και των αρμόδιων Επιτροπών Κρατικής Αρωγής, έγινε ενημέρωση του νέου χωρικού αντιπεριφερειάρχη για την πορεία της καταγραφής των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης, όπως επίσης και για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν μέχρι αποζημιώσεως των πυρόπληκτων παραγωγών και επιχειρηματιών.

Στην ίδια σύσκεψη παρέστη και η εκπρόσωπος του ΕΛΓΑ, που συμμετέχει στο έργο των Επιτροπών Κρατικής Αρωγής της ΠΕ Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti