Συνάντηση Κρητικού με Θεμιστοκλέους για το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης

Τρίτη, 25 Ιανουάριος 2022 11:15 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Κρητικού με Θεμιστοκλέους για το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους,  πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Ο βουλευτής έθεσε ερωτήματα στον κ. Θεμιστοκλέους σχετικά με την πρόοδο των εργασιών του νέου Νοσοκομείου Σπάρτης, το οποίο δρομολογείται με τη μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ενημέρωσε τον κ. Κρητικό ότι από την πλευρά της κυβέρνησης δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση και ότι το έργο βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος, με την επιφύλαξη ορισμένων μικρών καθυστερήσεων λόγω των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων της πανδημίας.

Επίσης, ο κ. Θεμιστοκλέους ως επικεφαλής του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία» δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του εμβολιασμού, ενώ τόνισε ότι πριν από ένα χρόνο κανένας δεν ήταν βέβαιος για το εγχείρημα.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους στη Σπάρτη, όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση για την εξέλιξη των εργασιών για το νέο Νοσοκομείο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti