«Άμεσα νομοθετική ρύθμιση για ακατάσχετο της μη επιστρεπτέας προκαταβολής»

Τρίτη, 25 Ιανουάριος 2022 10:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Άμεσα νομοθετική ρύθμιση για ακατάσχετο της μη επιστρεπτέας προκαταβολής»

Μετά τις επανειλημμένες επισημάνσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τους Τομεάρχες Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του κόμματος Αλέξη  Χαρίτση και Σταύρου Αραχωβίτη για το ζήτημα του ακατάσχετου της μη επιστρεπτέας προκαταβολής που χορήγησαν οι Περιφέρειες στις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης, οι βουλευτές Λακωνίας και Μεσσηνίας φέρνουν το θέμα στη Βουλή με την κατάθεση σχετικής αναφοράς εκ μέρους των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου (Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδος, Μεσσηνίας, Κορινθίας).

«Θα έπρεπε όχι μόνο να θεωρείται δεδομένο αλλά να έχει ήδη δρομολογηθεί η νομοθετική ρύθμιση που να προβλέπει ότι οι οικονομικές ενισχύσεις που έλαβαν οι επιχειρήσεις θα είναι ακατάσχετες, αφορολόγητες και να μην συμψηφίζονται με οποιαδήποτε άλλη οφειλή», τονίζουν οι δύο βουλευτές.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti