«Σκούπα» της ΕΛΑΣ με 114 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Χειροπέδες σε 21 άτομα στη Λακωνία

Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 13:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σκούπα» της ΕΛΑΣ με 114 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν -τμηματικά- από τις 18/1 έως και τις 20/1, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 1.368 άτομα, εκ των οποίων 1.012 ήταν ημεδαποί και 356 αλλοδαποί, καθώς και σε 909 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 176 άτομα, από τα οποία 102 ήταν ημεδαποί και 74 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 114 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 21 άτομα κι ειδικότερα: 3 ημεδαποί για ναρκωτικά, 6 ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 12 αλλοδαποί  οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 242 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: μικροποσότητα ηρωίνης, τσιγαριλίκι κάνναβης, χαρτοκόπτης, αντικείμενα σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και 65 μέτρα καλωδίου στην Αργολίδα, μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 161 ευρώ, προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο στην Αρκαδία, ποσότητες κάνναβης βάρους 49,5 γραμμαρίων, 3 δενδρύλλια κάνναβης, μαχαίρι και ράβδος (γκλοπ) στην Κορινθία, μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης στη Λακωνία, ποσότητες κάνναβης βάρους 42,5 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti