Δωρεάν σεμινάριο για ιδιοκτήτες ακινήτων στο Γύθειο

Το Σάββατο 22/1

Παρασκευή, 21 Ιανουάριος 2022 16:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν σεμινάριο για ιδιοκτήτες ακινήτων στο Γύθειο

Ανοικτά (δωρεάν) σεμινάρια που απευθύνονται σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων διοργανώνει πανελλαδικά η εταιρεία CKBSM (www.ckbsm.gr), στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Το Σάββατο 22/1 θα διεξαχθεί σεμινάριο στο Γύθειο Λακωνίας (ξενοδοχείο «Las Hotel») από 13:00 έως 16:00.

Τα σεμινάρια έχουν ως κύριο στόχο, να αναδείξουν βέλτιστους τρόπους εκμετάλλευσης των ακινήτων, επενδυτικές ευκαιρίες ανά περιοχή, εκμάθηση απαραίτητων πληροφοριών γύρω από τα ακίνητα, αλλά και tips για τοποθέτηση χρημάτων σε ακίνητα προστιθέμενης αξίας.

Σημειώνεται πως, λόγω της πανδημίας της Covid-19, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και η συμμετοχή θα είναι δυνατή μόνο με προκράτηση θέσεων. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210 300 30 18 και στο 694 264 9524.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti