Η Λάκαινα Αν. Σιμητροπούλου αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Πέμπτη, 20 Ιανουάριος 2022 19:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Λάκαινα Αν. Σιμητροπούλου αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Η λακωνικής καταγωγής νομικός, Αναστασία Σιμητροπούλου, με «ρίζες» από τις Κροκεές Δ. Ευρώτα, ορίστηκε νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ με απόφαση του προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ποια είναι
Η Αναστασία Σιμητροπούλου γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της δικηγορικό γραφείο στον Άλιμο Αττικής.

Από το 2010 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας & νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017. Έπειτα, ανέλαβε αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα.

Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλίμου (2013-2014), είναι ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης». Επίσης, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου (Συ.Δ.Μη.Π.)». (2020 έως σήμερα).

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti