Στο Διοικητήριο Λακωνίας ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Παρασκευή, 21 Ιανουάριος 2022 10:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Διοικητήριο Λακωνίας ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Τη Σπάρτη και το Διοικητήριο Λακωνίας επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι της Τετάρτη 19/1, για να παρουσιάσει τον νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Νίκωνα Τζινιέρη, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη.

Ο περιφερειάρχης εστίασε στην πολύ καλή παρουσία ως Περιφερειακή Ενότητα που είχε η Λακωνία από άποψη διοίκησης, αναφερόμενος στο έργο που επιτελέστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια από τον Θ. Βερούτη.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη και των δύο αντιπεριφερειαρχών με υπηρεσιακά στελέχη της ΠΕ Λακωνίας, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν, μεταξύ άλλων, η ενεργειακή αναβάθμιση του Διοικητηρίου Λακωνίας, μέσω προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως επίσης και τα άλλα έργα που είτε ήδη υλοποιούνται, είτε προγραμματίζονται στον νομό, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα διοίκησης.

Στη συνέχεια, ο Π. Νίκας είχε συναντήσεις με κατοίκους από το Έλος σχετικά με τον καθαρισμό του Ευρώτα και γενικότερα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκαλούνται από τη διάθεση του κατσίγαρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti