2.000 τεστ δόθηκαν στα σχολεία της Σπάρτης

Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 12:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
2.000 τεστ δόθηκαν στα σχολεία της Σπάρτης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/1, κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών και ενεργειών της αντιδημάρχου Γεωργίας Ζαχαράκη και του αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Δ. Σπάρτης Δημητρίου Μιχαλάκου, η δωρεάν διανομή 2.000 self tests, σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου.

Λίγο πριν την επανέναρξη των μαθημάτων μετά τις εορτές, οι διευθυντές-διευθύντριες και προϊστάμενοι-προϊστάμενες των σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου Σπάρτης, προμηθεύτηκαν από φαρμακαποθήκη της πόλης τα τεστ, προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες εκείνων των μαθητών των οποίων οι γονείς δεν είχαν καταφέρει να προμηθευτούν εγκαίρως τα απαιτούμενα τεμάχια.

«Θερμές ευχαριστίες στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, καθώς και στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό της εν λόγω φαρμακαποθήκης για την άμεση ανταπόκρισή τους», ανέφερε ο Δ. Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti