Μόνιμη ακτινολόγος υπέγραψε στο Νοσοκομείο Μολάων

Tzakas

15η κατά σειρά πρόσληψη

Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 12:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μόνιμη ακτινολόγος υπέγραψε στο Νοσοκομείο Μολάων

Υπεγράφη την Τρίτη 18/1 η νέα σύμβαση της ιατρού ακτινονοδιαγνωστικής Φωτεινής Κοτσώβολου στο Νοσοκομείο Μολάων. Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, «την καλωσορίζουμε στη νέα “υπηρεσιακή” της σχέση, καθώς υπηρετούσε ως επικουρική ιατρός στη ΝΜ Μολάων. Επισπεύδοντας τις σχετικές διαδικασίες, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μια “εκκρεμότητα” από το 2018(!), που είχε αρχικά προκηρυχθεί η θέση».

Ακόμα, ο κ. Κορωνιός δήλωσε: «Η στελέχωση της ΝΜ Μολάων με μόνιμο ιατρικό προσωπικό συνεχίζεται, σύμφωνα με τον στρατηγικό μας προγραμματισμό.

Δουλεύουμε σκληρά, με μεθοδικότητα και σοβαρότητα, έχοντας ήδη στελεχώσει τη ΝΜ Μολάων με 15 μόνιμους ιατρούς και συνεχίζουμε δυναμικά!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών