Στο Ταμείο Ανάκαμψης η πυρόσβεση αρχαιολογικού χώρου Μυστρά

Με προϋπολογισμό 4,2 εκ. ευρώ

Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 12:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Ταμείο Ανάκαμψης η πυρόσβεση αρχαιολογικού χώρου Μυστρά

Την απόφαση ένταξης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του έργου «Πυρόσβεση Αρχαιολογικού Χώρου Μυστρά», συνολικού προϋπολογισμού 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

«Με αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Λακωνία και ακόμη περισσότερες που θα ακολουθήσουν σ’ αυτήν την κατεύθυνση για ολόκληρη τη χώρα, θωρακίζουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας από την κλιματική αλλαγή, προλαμβάνοντας πιθανές φθορές», σημείωσε ο υπουργός σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη μεγάλη του ικανοποίηση και τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, την υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και σε όλους τους συντελεστές, εξέφρασε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, για την ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς το εν λόγω έργο θεωρείται πολύ σημαντικό για την προστασία και θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου του Μυστρά από την κλιματική αλλαγή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti