Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε τμήματα μάθησης του ΚΔΒΜ Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 10:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε τμήματα μάθησης του ΚΔΒΜ Δ. Σπάρτης

Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων θα υλοποιηθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δ. Σπάρτης, η λειτουργία του οποίου συνεχίζεται από τον Δ. Σπάρτης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Στο ΚΔΒΜ Σπάρτης μπορούν να δημιουργηθούν τα εξής τμήματα, η παρακολούθηση των οποίων θα είναι εξ’ αποστάσεως:
- Δημιουργία ιστοσελίδας, διάρκειας 50 ωρών
- Επιχειρηματικότητα και τουριστική και πολιτική ανάπτυξη, διάρκειας 25 ωρών
- Επαγγελματική ενεργοποίηση άνεργων γυναικών, διάρκειας 25 ωρών
- Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν, διάρκειας 25 ωρών
- Ισπανικά για τον τουρισμό, διάρκειας 25 ωρών
- Ιταλικά για τον τουρισμό, διάρκειας 25 ωρών

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες μέσω της εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης, ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δ. Σπάρτης στο τηλέφωνα 2731022226 (εσωτ.120,121,122,123), είτε αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σημειώνεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιλογή των συμμετεχόντων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti