Μπόλλας: «Απογραφείτε γιατί χανόμαστε!»

Το δικό σας σχόλιο

Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 15:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μπόλλας: «Απογραφείτε γιατί χανόμαστε!»

Ως πρώην Δήμαρχος Έλους, αλλά και δημοτικός σύμβουλος (Αντιδήμαρχος) του Δήμου Ευρώτα, καλώ όλους τους διαμένοντες πολίτες πρωτίστως στα χωριά της Δ.Ε Έλους να απογραφούν.

Η απογραφή ήταν για εμάς εκείνη την δημοτική περίοδο της Δημαρχίας μου το πρώτο μέλημα μας και είχαμε απόλυτη επιτυχία σε έργα και υποδομές.

Η απογραφή δεν είναι ένα απλό στατιστικό στοιχείο της ΕΛΣΤΑΤ. Θα προσδιορίσει μεταξύ των άλλων ΚΑΙ την αναπτυξιακή διαδικασία της χώρας αλλά και των Δήμων.

Οι χρηματοδοτήσεις, τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα η Εκπαίδευση, ο Πολιτισμός και οι υποδομές καθορίζονται κυρίως από τους διαμένοντες κατοίκους.

Δεν είναι δυνατόν ιδιαίτερα στην περιοχή μας να έχουν εγκατασταθεί νόμιμα δεκάδες οικογένειες εργατών γης και η αποτύπωση του πληθυσμού να μειώνεται.

Κάτι φταίει στον προγραμματισμό αλλά και ο κορωνοϊός δεν ευνοεί.

Αφού υπάρχει διαπιστωμένη αδιαφορία των εχόντων την αυτοδιοικητική εξουσία ας ισχύσει και στην απογραφή το άρθρο 1-1-4 δηλαδή στο δικό μας ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ για την διάσωση των χωριών μας.

Θεόδωρος Μπόλλας, πρώην δήμαρχος Έλους Λακωνίας

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti