Για ένα συνδυασμένο και βιώσιμο τουρισμό στη Σπάρτη και τη Λακωνία

Tzakas

Δεύτερη δράση από το Ινστιτούτο Σπάρτης

Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 08:49 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για ένα συνδυασμένο και βιώσιμο τουρισμό στη Σπάρτη και τη Λακωνία

Στην διοργάνωση της δεύτερης διαδικτυακής ημερίδας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων με γενικό θέμα «Ατζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στην Λακωνία», προχωρά το Ινστιτούτο Σπάρτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ).

Η δεύτερη αυτή διαδικτυακή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30΄ μμ με θέμα «Για ένα συνδυασμένο και βιώσιμο τουρισμό στην Σπάρτη και στη Λακωνία».

Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι τοπικών, περιφερειακών και εθνικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, βουλευτές του νομού, τοπικές και περιφερειακές αρχές, και εκπρόσωποι της κοινωνίας πολιτών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και ο σύνδεσμος Zoom για την παρακολούθησή της θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. 

Το κοινό θα μπορεί να κάνει σχόλια και να υποβάλλει ερωτήσεις μέσω chat, ενώ η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα του Ινστιτούτου Σπάρτης, αφιερωμένη στην κλιματική κρίση και στις επιπτώσεις στην Λακωνία, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, είχε θέμα «Φωτιές, πλημμύρες και το νερό νεράκι – Πώς μπορούμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για όσα έπονται της κλιματικής κρίσης». Στη δράση έλαβαν μέρος πανεπιστημιακοί, βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι της περιφερειακής διοίκησης και δήμων της Λακωνίας, καθώς και ιδιώτες ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της κλιματικής κρίσης και εκπρόσωποι φορέων που ειδικεύονται στα θέματα της κλιματικής αλλαγής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών