Κατασκευάζεται νέος παιδικός σταθμός στις Κροκεές

Συγχαρητήρια από τον βουλευτή Ν. Κρητικό

Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 13:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατασκευάζεται νέος παιδικός σταθμός στις Κροκεές

Ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο αναμένεται να επιλύσει ένα καίριο πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας, αναβαθμίζοντας τις υποδομές Παιδείας του Δήμου Ευρώτα τίθεται σε τροχιά υλοποίησης. Πρόκειται για την κατασκευή νέου κτιρίου παιδικού σταθμού στην Τοπική  Κοινότητα Κροκεών που εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με έγκριση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών  Στέλιου Πέτσα, που υπέγραψε τη χρηματοδότηση του έργου, συνολικού ύψους 647.644,56 ευρώ.  

«Ο Δήμος Ευρώτα, με επιμονή και αποφασιστικότητα, έθεσε σε άμεση προτεραιότητα την ένταξη για χρηματοδότηση της συγκεκριμένης πρότασης κάνοντας το πρώτο βήμα για την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου για τις Κροκεές», ανέφερε η Δημοτική Αρχή Ευρώτα.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον δήμαρχο κ. Δήμο Βέρδο για την προσπάθεια και να ευχαριστήσω τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη για τη συνεργασία, όπως και τον υφυπουργό Ειδικών Ψηφιακών Έργων και Κτηματολογίου κ. Θοδωρή Λιβάνιο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών έτρεξε το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Αλέξανδρο Σταματάκο και την κ. Αθηνά Χρηστάκου, πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα της Τοπικής Κοινότητας Κροκεών για την όλη συνεργασία! Προχωράμε μαζί», κατέληξε ο Ν. Κρητικός.

Kritikos paidikos stathmos Krokewn

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti